GIDSEN

Expeditie De Stad organiseert stadsverkenningen in Antwerpen, over architectuur, stadsontwikkeling en diversiteit. Voor volwassenen, jongeren, kinderen, voor verenigingen, collega’s, families en schoolgroepen.

De gidsen van Expeditie De Stad ontvangen groepen op een warme, gastvrije manier in Antwerpen. Op deskundige manier loodsen we ze door de chaos en complexiteit van een stad die voortdurend verandert. We leggen verbanden tussen gebouwen, plekken, wijken en de mensen die er wonen en werken. Problemen negeren we niet maar we focussen vooral op de mogelijkheden, het sociale, de schoonheid, het niet-evidente, de verwondering, het inzicht en begrip.

Expeditie De Stad gaat deze zomer actief op zoek naar nieuwe, enthousiaste gidsen om de organisatie te versterken.

Wil je graag met groepen de stad verkennen? Ben je een enthousiast verteller die op een interactieve manier met groepen om kan gaan? Dan is deze Summer School en gidsen voor onze organisatie misschien iets voor jou.

SUMMER SCHOOL Expeditie De Stad van 8 juli 2019 tot en met 12 juli 2019 van 10 tot 17 uur.

Interesse? Maak een video waarin je jezelf en je favoriete plek in Antwerpen in maximum 3 minuten voorstelt en stuur die voor 14 juni 2019 door naar summerschool.EDS@gmail.com.

Ten laatste op vrijdag 28 juni weet je of je kan deelnemen aan de Summer School.

Kostprijs? Inschrijven voor de Summer School kost 100 euro incl. lesmateriaal. Het inschrijvingsgeld wordt na een stageperiode van 5 gidsbeurten volledig teruggestort.